Genel

Ajo u shfaq në TV për të gjetur një burrë, i riu shqiptar e pyet troç Tean: Sa i rëndësishëm është s * për ju,E??

Java u mbyll në “Për’Puthen” me takimin mes Teas dhe Arjonit.Takimi mes tyre shkoi shumë mirë dhe kjo u konfirmua dhe nga dyshja.Biseda e tyre në takim mori një rrjedhë më in ti me. Arjoni e pyeti Tean,se sa i rëndësishëm është s* ksi për të në një mar rëd hënie.Ndërsa Tea u përgjigj me një “mja ftueshëm”.Ndërkohë ky episod u diskutua nga opinionisti Arjan Konomi.Ai e cilësoi si të pavend një pyetje të tillë,e për këtë dëshiroi të dëgjonte një mendim nga Tea.Bukuroshja bionde e pranoi se u ndie në siklet nga pyetja,por shtoi se nëse për persona të caktuar kjo temë është e rëndësishme ajo nuk e shikon si një problem.Arjoni:Kur Tea u ndie rehat me këtë pyetje unë nuk e kam problem.Tea:Për mua ishte pyetje e sik let shme,por ka njerëz që i duket kjo gjë një temë e rëndësishme dhe nuk e kam problem.Foto: