Gündem

Duma: A thua si janë ndierë nënat kosovare kur panë mohuesin e Reçakut të ecte nëpër Tiranë

Grida Duma ka rea guar ash për ndaj marrëveshjes për Mini-Schengenin Ballkanik, ndërsa e ka konsideruar të nxi tuar dhe të ga buar. Përmes një shkrimi në Facebook, Duma ka hedhur ak uza për mungesë përgjegjësie ndaj kryeministri Rama, ndërsa shkruan se qeveria e Shqipërisë po i bën dëm Kosovës.Duma thotë se asnjëherë nuk do […]