Genel

Ky pronar bën gjestin fantastik për të riun që donte t’i merrte para te dyqani: Unë do të të ofroj punë

Një pronar restoranti në Georgia ka vendosur që të riut që iu fut në dyqan për t’i marrë para, ta punësojë.Shikovid m eposhte:

Carl Wallace u zgjua nga sistemi i al ar mit dhe pa në kamerat e sigurisë një burrë me tuta sportive dhe me një kapuç brenda dyqanit.

Burri më pas u përpoq të hapte arkën ku vendoseshin paratë dhe pa që nuk kishte asnjë gjë aty. Por pronari nxori një njoftim në Facebook ku shkruan se është I gatshëm për t’i ofruar punë të riut.