Genel

“O barbon”, kunja mes Fatjonit dhe Andit të Përputhen

Pas replikave mes Teas dhe Beartit lidhur me shkakun e ndarjes së tyre.Tek shpjegimi i Teas u tha që Andi gjithashtu ka qenë në lidhje teksa ai së bashku me Tean gënjenin publikun se ishin bashkë.Shikofotot me poshte:

Pas kësaj Andi shtoi polemikat duke thënë se dëshironte 30 mijë ndjekës në faqen e tij në Facebook për të thënë disa të vërteta për Tean.