Genel

Pas 20 vitesh martesë çifti bëhet me fëmijë/ Zoti i bekon me një vajzë, mjekët: Një mrekulli që aji lindi në këtë moshë dhe pas 6 ab oretesh

Pas 20 vitesh martesë dhe katër abo rtesh,një çift nga Amerika më në fund janë bërë prindër.Ata janë bekuar me një vajzë të bukur si dritë.Prindërit e saj,Kirstin dhe Matt Dugger,janë të gëzuar pasi pas shumë vitesh ata më në fund janë bërë prindër.Ajo ka thënë:Mezi sa e kam pritur këtë moment,të marr fëmijën tim në krah. Kam pritur 20 vite,por e dija që Zoti nuk do më linte vetëm dhe do më bekonte me një fëmijë.Kirstin Dugger,43 vjeçe po ashtu ka thënë se ajo është gruaja më e lumtur në botë.Pas moshës 40 vjeç,një grua ka një shans 20 % të mbetet shtatzënë,por mrekullia ndodhi për të.Vajza e tyre është cilësuar si një mrekulli nga mjekët.V1deo: