Genel

Sindi “harron” Muratin, shihet afër konkurrentit të ri

Pak para nisjes së puntatës së të mërkurës, ndërsa të gjithë konkurentët po bëheshin gati për të nisur xhirimin në studio , Anxhelo shihet teksa i afrohet Sindit. Duke përfituar nga rasti që Sindi ishte vetëm , Anxhelo i shpreh dëshirën për të patur një takim me të.Shikovid me poshte:

Sindi me buzëqeshje i thotë se do ia tregojë më vonë vendimin e saj. Teksa i sheh bashkë , Murati afrohet dhe pyet Sindin se pse ajo dukej e qeshur dhe e lumtur , por ajo ia kthen me pyetjen se a ishte i lumtur ai në takimin me Olën ?!